Veenendaal Horeca breidt uit met overname Daily Déli catering & events uit Amersfoort

Veenendaal Horeca uit Amersfoort versterkt per 1 juli haar catering-activiteiten met de overname/doorstart van Daily Déli catering & events uit Amersfoort. 

Veenendaal Horeca & Partyverhuur uit Amersfoort heeft overeenstemming bereikt met de curator over een doorstart van Daily Déli catering & events dat op 8 april failliet ging.
“We zijn eruit!”, begint een opgewekte Timo Veenendaal. De doorstart is gerealiseerd en het bedrijf wordt onderdeel van Veenendaal Horeca & Partyverhuur in Amersfoort. Het bedrijf wordt samengevoegd op de Euroweg in Amersfoort. De locatie waar Veenendaal sinds 2008 is gevestigd. De inventaris van de huidige locatie van Daily Déli wordt verkocht.

Danny Veenendaal: “Zelf hebben we al voldoende spullen en een goed geoliede keuken, het geeft geen meerwaarde om 2 vanuit 2 aparte locaties te werken. We gaan de keuken demonteren en doordat alles zo goed als nieuw is verkopen wij het per onderdeel”, aldus Danny Veenendaal.

Daily Deli is een bedrijf wat al bijna 20 jaar aan de weg timmert en heeft een zeer goede naam in de regio.
Veenendaal Horeca Totaal B.V. is het oudste familiehorecabedrijf van Amersfoort. Onze ontstaansgeschiedenis begint in 1974 aan het Euterpeplein in Amersfoort. Wij hebben ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van entertainment, bedrijfs- en privéfeesten, catering en zaalverhuur. Van catering- en partyverhuur tot casino-entertainment en evenementenorganisatie.

Wij gaan met Daily Deli ons steeds meer richten op de markt van kleinere catering locaties waar 1 medewerker de lunch kan verzorgen vanaf 20 tot circa 80 lunch gebruikers.